Overgang naar nieuwe productiesoftware

Bij aanschaf van de nieuwe printer zijn wij direct overgestapt naar een professionele productiesoftware.
Voor ons zijn de voordelen:
– Beter en accurater kleurmanagement
– Betere workflow
– Automatische bestandscontrole

PrintFactory voor een volledige productie oplossing
PrintFactory is de meest complete productiesoftware voor de sign- en large format printing industrie. Het biedt de tools voor professionele werkvoorbereiding en productie van bestanden die u nodig hebt om meer en sneller te produceren met een minimum aan afval en met een gegarandeerd hoogwaardig eindresultaat. Verhoog uw winstgevendheid en verminder uw uitval.

Er zijn meer dan 600 drivers voor grootformaat printers en snijplotters beschikbaar en dit aantal groeit. Om de optimale snelheid van uw printer zo optimaal mogelijk te benutten kan de RIP opdrachten printen terwijl deze nog verwerkt worden.

Voor bestanden waar manuele aanpassingen aan moeten gebeuren, is de Editor de oplossing. Maskers maken, schaleren, roteren, spiegelen, opdelen in panelen of ringen plaatsen voor een banner, de Editor beschikt over die tools die u als signmaker of large format printer nodig heeft.

Trendsetter in hoogwaardig color management
PrintFactory is trendsetter als het gaat om hoogwaardig color management en het creëren van een optimale workflow binnen uw bedrijf. De unieke modulaire productopbouw maakt het mogelijk dat de voorbereiding in de vertrouwde Mac omgeving gedaan wordt terwijl de RIP en PrintStation zich op een PC bevinden. Tevens zorgt de modulaire aanpak dat u uw configuratie stap voor stap kan uitbreiden.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem nu contact op

© Just Inspired 2019. Powered by Donkeys & Co.