Je eigen ontwerp op jouw boot met stickers!

Het duurt nog even, maar we kijken optimistisch naar de zomer en de heerlijke warme dagen. Zeker in onze omgeving hoort varen op de Vinkeveense plassen daar zeker bij! Of je vaart in een sloep, jacht of een rubberbootje maakt daar niks voor uit. Een dag op het water is altijd een geslaagde dag!

Als je de boot weer mag uitlaten, wil je natuurlijk wel dat je boot er goed uitziet. Daarbij heb je ook de verplichtingen volgens het Binnenvaartpolitiereglement. Hier valt bijvoorbeeld onder dat bij boten die sneller kunnen varen dan 20 kilometer per uur en korter zijn dan 20 meter, verplicht een registratieteken op de buitenkant moet staan. Deze moet duidelijk herkenbaar op de zijkant van de boot staan. Met onze stickers gaat dat zeker goedkomen!

Geheel volgens jouw smaak

Dat betekent niet dat je er niet je eigen draai aan kan geven. Wij maken alle soorten ontwerpen, in alle kleuren en alle verschillende lettertypen, helemaal naar jouw smaak. Onze stickers zijn enorm duurzaam, en het grootste voordeel: geheel onderhoudsvrij. Wij regelen het voor je, zodat jij nergens aan hoeft te denken. We kunnen zelfs op locatie komen plakken. Handig als je boot ergens vast ligt!

JUST INSPIRED MIJDRECHT

Stickers hoeven niet alleen de naam of het registratienummer te zijn. Je kan allerlei soorten designs laten bestickeren, modern, grafisch, klassiek of wat anders wat jij in gedachte hebt. Samen kijken we naar wat het best bij jou past. Alles kan bij Just Inspired!

Heb je nog andere wensen? We doen workwear, autobelettering, binnen- en buitenreclame en nog veel meer. Neem contact met ons op of check de website!

 

Vind op onze socials meer van onze werken!

Afbeeldingsresultaat voor facehook pngAfbeeldingsresultaat voor instagram pngAfbeeldingsresultaat voor linkedin png

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem nu contact op

© Just Inspired 2024. Powered by Donkeys & Co.