Spandoeken

Een spandoek bedrukken is een ideale manier om uw reclame boodschap te laten zien. Spandoeken zijn goedkoop en door de bevestiging met ingeslagen metalen ringen en bijhorende elastieken gemakkelijk te wisselen. Wel zo makkelijk als u bijvoorbeeld gebruik wilt maken van een seizoensgebonden boodschap of wisselende promotie-actie. Er zijn verschillende soorten spandoeken in verschillende soorten materialen, voor verschillende toepassingen. Denk hierbij aan bijvoorbeeld bouwhekdoeken of dranghekdoeken.

De bekendste en meest gebruikte materiaalsoort voor een het maken van een spandoek is frontlit, ook wel PVC genoemd. Dit is een dik materiaal, niet luchtdoorlatend. Daarnaast kun je ook kiezen voor een blockout spandoek. De naam blockout zegt eigenlijk al wat dit doek inhoudt, je kunt er niet doorheen kijken. Dit is vooral handig voor dubbele bedrukkingen. Voor doeken die op grote hoogte hangen, steigers of bouwhekdoeken wordt vaak mesh gebruikt. Dit materiaal heeft miniscule gaatjes in het doek, waardoor deze wind doorlatend is en installaties dus minder grote kans hebben om om te waaien.

Heeft u nog geen geschikt frame om het doek in te bevestigen? Ook de frames kunnen wij voor een scherpe prijs leveren. Frames zijn er in vele soorten en maten. Zo kunnen ze zelfs in elke gewenste kleur gepoedercoat worden. Bent u geen fan van een aluminium buizen frame? Dan kunt een gebruik maken van een blindframe, zoals de naam al zegt is het frame hier niet te zien.

Wilt u meer informatie over spandoeken? Neem dan contact met ons op.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem nu contact op

© Just Inspired 2024. Powered by Donkeys & Co.