Stickers

Stickers zijn overal op te plakken. Denk aan gereedschap, verpakkingen, elektronische eigendommen, ramen en zelfs hele gevels of vrachtwagens. Ideaal dus om van groot tot klein op een relatief goedkope manier uw merknaam te communiceren.

Meer dan 20 verschillende materialen

Wij printen uw sticker met duurzame latex inkt op vinylmateriaal, waarna deze wordt afgewerkt met een mat of glanzend laminaat. Na het lamineren zijn de stickers krasbestendig en beschermd tegen verschillende invloeden van buitenaf. Wij leveren ons vinyl met verschillende lijmlagen, want voor elke klus geldt een andere ondergrond. De ondergrond waarop de sticker geplakt wordt of de omstandigheden waarin de sticker moet houden is sterk van invloed bij de keuze op welk vinyl wij printen. Er zijn meer dan 20 verschillende materialen en dus voor elke klus en ondergrond een passende oplossing.

Mat of glans?

Bij het aannemen van de opdracht vragen wij u vaak of u gebruik wilt maken van mat of glans laminaat. De afwerking van uw product is namelijk afhankelijk van in welke omstandigheden de sticker gebruikt wordt. In beurshallen wordt bijvoorbeeld vaak geadviseerd een matte afwerking te gebruiken, omdat beurslampen bij het schijnen vaak zorgen voor veel spiegeling op de stickers. Uiteraard adviseren wij graag!

Ieder gewenst formaat

Wij maken uw sticker ontwerp in elk gewenst formaat, tot wel 150 cm breed. Ook is het bij ons mogelijk om de de sticker contour uit te laten snijden. Dit houdt in dat deze in de vorm van het ontwerp uitgesneden wordt en dus geen witte achtergrond heeft.

De Voordelen van Stickers bij Just Inspired

  • Wij geven graag advies over onze producten, zo bent u verzekerd van een doeltreffend resultaat.
  • Wij leveren uw bestelling snel, doordat wij alles in eigen beheer kunnen uitvoeren.
  • Ons montageteam komt graag bij u langs om de sticker(s) te monteren.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem nu contact op

© Just Inspired 2024. Powered by Donkeys & Co.