Belettering

Heeft u een bedrijfsauto of vrachtwagen? Wij kunnen zorgen voor een mooie bestickering of volledige wrap. Zo bent u ook onderweg meteen herkenbaar voor uw klant. Ook vergroot u zo uw bekendheid. Ook andere voertuigen behoren tot de mogelijkheden, van boten tot segways: Just Inspired heeft de expertise in huis.

Aanhanger beletteren

Rijdt u vaak met een aanhanger? Dan is het de moeite waard om de aanhanger te laten beletteren. Een mooi bestickerde aanhanger geeft uw bedrijf een professionele uitstraling. Ook zorgt het voor herkenbaarheid. Wij kunnen elke aanhanger bestickeren, van gesloten aanhanger tot auto-ambulance.

Belettering bedrijfswagens
belettering Just Inspired

Autobelettering

Bijna elke ondernemer heeft een bedrijfsauto. Dit geeft een goede mogelijkheid om reclame voor uzelf te maken. Onderzoek heeft uitgewezen dat auto reclame op tv-reclame na de meest bekeken vorm van reclame is. Volgens onderzoeksresultaten wordt een auto met reclame gemiddeld 160.000 keer per maand bekeken. Zonde om onbenut te laten dus! Bij Just Inspired Reclame kunt u terecht voor autobelettering en het plakken van reclame op uw auto. De kosten zijn vaak eenmalig, want de auto reclame blijft 5 Jaar kleurecht! Uiteraard is het ook altijd mogelijk om de auto stickers weer te verwijderen.

Hoe werkt autobelettering?

  • Wanneer u contact met ons opneemt, bespreken wij eerst samen uw wensen en bekijken wij de huisstijl van uw bedrijf. Indien u nog geen huisstijl of logo heeft kunnen wij deze voor u ontwerpen.
  • Wanneer wij uw wensen in kaart hebben gebracht, beginnen wij met het ontwerpen van de autobelettering. Dit ontwerp leggen wij voor aan de opdrachtgever, zodat het ontwerp na eventuele aanpassingen goedgekeurd wordt.
  • Na goedkeuring van het ontwerp brengt u de auto naar onze werkplaats. Wij brengen de auto belettering aan, terwijl u verder werkt.
  • Aan het einde van de dag kunt u uw auto, mét reclame, weer halen.

Van bootbestickering tot scooters: alles is mogelijk!

Ook het beletteren van scooters, boten, vrachtwagens, aanhangers, landbouwmachines en vele andere apparaten is mogelijk! Denk bijvoorbeeld aan een hovenier die zijn graafmachine van reclame stickers voorziet, of een makelaar die met een hippe scooter in de stad naar de bezichtigingen gaat. Just Inspired Media verzorgt het gehele proces, van ontwerp tot montage. Wij kunnen de belettering ook op locatie komen plakken. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen, neem dan gerust contact met ons op.

Belettering vrachtwagen

Uw tractor, oplegger, bakwagen of combinatie is natuurlijk zoveel mogelijk op de weg, om geld te verdienen. Doordat deze vrachtauto zo vaak op de weg is te zien maakt een vrachtwagenbelettering een uitermate geschikt reclamemiddel. Waarom belettering bij Just Inspired?

  • Doordacht ontwerp

Een doordacht ontwerp voor je vrachtwagen bestickering nodig? Onze ontwerpers maken in een graag een creatief en doordacht voorstel voor uw vrachtautobelettering, en uiteraard vergeten ze daarbij het gebruik van de huisstijl niet. Wij denken van tevoren samen met de opdrachtgever over welke boodschap er uitgedragen moet worden.  Van alleen een logo met tekst op je vrachtauto, tot een volledige fullcolour print op je gehele Vrachtauto + trailer, alles kan.

  • Snelheid en flexibiliteit

Stilstand van de vrachtwagen kost geld. Wanneer het ontwerp akkoord is, plannen wij samen met u een datum en tijd af. Wij zorgen dat de vrachtauto zo snel mogelijk weer de weg op kan.

  • Op locatie is uiteraard ook geen probleem.
belettering vrachtwagens
boot belettering

Boot belettering

Wij hebben veel ervaring in het bestickeren en beletteren van boten en andere vaartuigen. Een boot bestickeren is een specialistische klus. De bootstickers worden gebruikt in weer en wind, en eventueel in zout water. Met deze lastige omstandigheden weet Just Inspired wel raad! Door jarenlange ervaring in de watersport hebben wij veel kennis op dit gebied.  Wij verzorgen de boot bestickering voor diverse rederijen, en leveren bootstickers aan vele watersportwinkels. Zo kunnen wij de naam en plaatsnaam voor uw boot maken, maar ook een volledige wrap behoort tot de mogelijkheden. Veel bedrijven hebben tegenwoordig een boot in de Amsterdamse grachten liggen. Deze kunnen wij voorzien van een opvallend ontwerp.

Carwrapping

Carwrapping is het “inpakken” van een auto of ander object doormiddel van folie. De folie is goed vervormbaar en kan vele vormen aannemen. De folie is van stevig vinyl, en kan in veel kleuren geleverd worden. Het is ook mogelijk om de wrapfolie te printen, zodat de gehele auto in fullcolour gewrapt kan worden.

Carwrapping

Voordelen wrapping

Waarom zou u voor carwrapping kiezen in plaats van de auto te laten spuiten? Wij hebben voor u de voordelen op een rijtje gezet:

  • De folie beschermt de lak van de auto
  • Goed te vervangen/verwijderen (bij verkoop is de auto weer als nieuw!)
  • Het is eenvoudiger

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem nu contact op

© Just Inspired 2024. Powered by Donkeys & Co.