Relatiegeschenken

Een relatiegeschenk is perfect voor uw onderneming en de relatie met uw klant! Er zijn verschillende keuzes voor uw perfecte cadeau. Of u een relatiegeschenk wilt geven met Kerstmis, een andere feestdag of als spontaan aandenken: het kan bij ons allemaal. Maar waarom is een relatiegeschenk nou zo’n goed idee?

bedrukte_mokken

Gepersonaliseerd relatiegeschenk

Er zijn verschillende redenen waarom een relatiegeschenk voor u een goede uitkomst is. Als eerst, kunt u bij ons relatiegeschenken bestellen met uw eigen beeldmerk of gepersonaliseerde tekst. Dit zorgt ervoor dat uw klanten een blijvende herinnering hebben aan uw bedrijf! Uit onderzoek is gebleken dat klanten deze cadeau’s lang bewaren, zeker als het een praktische functie heeft of vaak gebruikt wordt in het dagelijks leven. Een relatiegeschenk is een kleine investering, waar u veel profijt van heeft.

Naamsbekendheid

Ook is het voordelig voor uw naamsbekendheid. Gemiddeld heeft een pen zeven verschillende eigenaren! Door uw beeldmerk op het relatiegeschenk te plaatsen, zullen mensen uw onderneming herkennen en onthouden. Het is een goedkope marketingstrategie, die vaak nuttiger is dan een massale reclameactie!

Reclame_aanstekers_logo
Reclame_sprorttas

Klantenbinding

 

Niet te vergeten is dat een relatiegeschenk handig is voor de band met uw

klanten. U kunt uw klanten een cadeau sturen om te laten weten dat u ze waardeert, of als bedankje na een samenwerking. Dit is een persoonlijke manier om een relatie op te bouwen en klantenbinding te ontwikkelen. Natuurlijk is een relatiegeschenk ook ideaal voor uw eigen personeel als waardering of bedankje!

Maar dan de grote vraag: wát moet ik halen voor mijn klant of personeel? Daarvoor bent u bij ons aan het juiste adres. Wij kunnen alles regelen voor een goede prijs en denken graag met u mee. In onze webshop vindt u ons assortiment. U kunt gaan voor een relatiegeschenk die bij uw onderneming past. Denk aan een horecazaak met een gepersonaliseerde bieropener als relatiegeschenk! Alles is mogelijk.

Wij kunnen u ook helpen met uw logo of huisstijl. Bent u op zoek naar wat groters dan alleen relatiegeschenken? Neem een kijkje bij onze andere expertises, wij helpen u graag! Mocht u niet vinden waar u naar op zoek bent, stuur ons even een mailtje en dan denken wij met u mee over de mogelijkheden.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem nu contact op

© Just Inspired 2024. Powered by Donkeys & Co.