Fotobehang

U heeft een grote kale wand in uw showroom of winkel, maar weet even niet wat u daarmee moet. Of wellicht thuis een wand die bij het verfraaien van uw interieur een beetje is achtergebleven en wel wat moois kan gebruiken. Wist u dat je door middel van fotobehang uw showroom, winkel of interieur kunt verfraaien met een persoonlijke touch of mooie reclame boodschap/ slogan. De mogelijkheden zijn eindeloos! Wilt u een mooie fotoprint op een wand die ongelijk is, zoals bijvoorbeeld onbewerkte baksteen? Dan is het monteren van een peesdoek een heel mooi alternatief hiervoor.

Bij Just Inspired Reclame kunnen wij tot 5 meter naadloos printen en bent u verzekerd van een strak resultaat. De mogelijkheden zijn eindeloos: wij kunnen elke afbeelding voor u printen!

Custom fotobehang

Liever een eigen ontwerp maar heeft u de middelen niet om het ontwerp dat u in uw hoofd heeft te maken? Het idee is simpel: Zoek een mooie scherpe foto, en stuur hem naar ons. Onze ontwerpstudio bekijkt dan de foto, en bepaalt of hij geschikt is. Wilt u juist een uniek ontwerp uitgedacht door een professional? Neem dan contact met ons op, onze ontwerpers helpen u graag!

 

Fotobehang

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem nu contact op

© Just Inspired 2024. Powered by Donkeys & Co.