Buitenreclame

Buitenreclame is een uitstekende manier om kenbaar te maken wat u doet, wie u bent en waar u gevestigd bent. Dit is gunstig bij uw bedrijf zelf, maar ook daarbuiten. Met een spandoek of reclamebord kunt u zichzelf tijdens een evenement zichtbaar maken. Buitenreclame is een vak apart, maar ook een vak waar wij ons in thuis voelen! Producten die lange tijd buiten hangen worden aan veel elementen blootgesteld. Just Inspired Media levert uw spandoek, reclamebord of gevelreclame in een kwaliteit die bestand is tegen alle omstandigheden!

U heeft een bedrijf, dan wilt u toch ook gezien worden?

Buitenreclame voor de verkoop van uw huis

Ook bij het verkopen van een huis is een reclamebord of spandoek een prima hulpmiddel. In veel gevallen staat er een simpel bord met de gegevens van de makelaar. Hierop is niet te zien hoe mooi het pand daadwerkelijk is. Een spandoek of reclamebord is een mogelijkheid om het interieur of de achtertuin te laten zien aan voorbijgangers.

Raamstickers

Heeft uw bedrijf grote ramen? Een glazen deur ziet er erg mooi uit als uw logo erop staat. De raamstickers kunnen ook voor meer privacy zorgen. Denk bijvoorbeeld aan een kantoor in een drukke winkelstraat. U zit er dan niet op te wachten dat er constant iemand met u meekijkt. Een maatwerk raamsticker is in dit geval een mooie en goedkope oplossing. Raamstickers maken wij in vele soorten en maten. In kleur of een zandstraaleffect, alles is mogelijk!

Raamstickers Just Inspired

Gevelreclame

Herkenbare en doordachte gevelreclame. Just Inspired Reclame houdt ervan als een gevel geheel in huisstijl van het bedrijf zichtbaar is. Daarom zorgen wij voor een unieke – geheel op uw wensen aangepaste gevelreclame. Just Inspired Reclame kan de volledige aankleding van elk pand realiseren. Van vlaggen tot verlichte letters.

Heeft u interesse in gevelreclame? Neem contact met ons op, en wij bespreken vooraf de mogelijkheden. Vaak komen wij eerst langs om de locatie te bekijken. Zo krijgen wij ook inzicht in de zichtbaarheid van het pand, en kunnen we daar rekening mee houden. Uiteraard bespreken wij ook het budget, en zorgen wij dat we binnen het budget een passende oplossing vinden.

 

Freesletters in plexiglas of rvs!

Freesletters of gevelletters zijn zeer populair als gevelreclame. De letters zijn leverbaar in vele kleuren, diktes en materialen. Het meest gebruikt is acrylox. Dit is lichtdichte en kleurechte acrylaatplaat in diverse RAL-kleuren. Daarnaast gebruiken we het lichtdoorlatende acrylox translucent. Verder produceren we ook aluminium, geschuimd PVC, dibond en rvs freesletters.

 

Lichtreclame

Wilt u uw bedrijf dag en nacht veranderen in een ware blikvanger of uw bedrijfslogo duidelijk communiceren? Lichtreclame van Just Inspired Reclame is dan de oplossing! Met lichtreclame wordt uw pand aangekleed met o.a. led-schermen, lichtgevende reclameletters en andere verlichte objecten. Reclame in de vorm van letters, logo’s, uithangborden of schermen zorgen dat de zichtbaarheid van uw winkel of bedrijfspand er ook in het donker goed uitspringt.

Ook kunt u lichtreclame gebruiken voor het communiceren van een nieuwe huisstijl of het introduceren van een nieuw beeldmerk of reclameboodschap. Lichtreclame zorgt voor een grotere bekendheid en het bereiken van meer bezoekers. 4De uitstraling van uw gevel moet uiteraard wel aansluiten bij het pand en uw huisstijl. Just Inspired zorgt dat uw wensen en ideeën kunnen worden omgezet naar lichtreclame. Dit kan in alle mogelijke vormen, afmetingen en materialen, en zowel van binnenuit of van buitenaf verlicht.

Borden

Bij Just Inspired Reclame heeft u keuze uit een groot aanbod borden, of het nu gaat om reclameborden of bewegwijzering. Wij ontwerpen, produceren en monteren het bord zoals u dat wilt! Dit kan in ieder gewenst materiaal, oplage en afmeting. Een greep uit de mogelijkheden zijn reclamezuilen, bouwborden, projectborden of –doeken, billboards, makelaarsborden, sponsorborden of stoepborden. De materialen waar wij mee werken zijn PVC, forex, dibond, perspex, trespa en acrylaat.

 

Het idee achter een reclamebord is om uw bedrijf, evenement of merk te promoten. De combinatie van een slimme locatie, hoge kwaliteit reclamematerialen en een helder ontwerp zullen uw naamsbekendheid vergroten. Onze checklist voor succesvolle reclame:

Kies een slimme locatie
Plaats uw reclamebord slim en iedereen zal hem zien! Een groot voordeel van een reclamebord is dat je een advertentie plaatst die voorbijgangers niet uit kunnen zetten. Adverteerders maken bijvoorbeeld gebruik van plekken waar mensen wat langzamer gaan zoals een roltrap of lift, bushaltes en treinstations. Denk goed na waar uw doelgroep zich bevindt. De doelgroep voor een reclamebord verschilt per product of dienst.

Kies uw materiaal

Het materiaal is afhankelijk van de duur en de locatie waar u het bord wilt plaatsen. Voor permanente borden kunt u kiezen voor sterk, duurzaam materiaal. Een goed gebruik hiervoor is om te laten zien waar jouw bedrijf zit of om de weg aan te geven. Deze informatie is blijvend, dus verdient het een product van hoge kwaliteit. Voor in het donker is het inbouwen van verlichting een handig plan. Zo valt u altijd op! Tijdelijke informatie kunt u bijvoorbeeld op een poster afdrukken en de boodschap op die manier steeds up-to-date houden.

Kies uw ontwerp

Denk ook goed na over het ontwerp van uw reclamebord. Te veel tekst maakt het druk, te weinig tekst geeft te weinig info. Balans is dus belangrijk. Het is ook altijd een goed idee om heldere kleuren te gebruiken, zodat voorbijgangers uw boodschap niet kunnen missen. Het kan moeilijk voor u om het juiste ontwerp te maken. Just Inspired heeft hier jarenlange ervaring in en denkt graag met u mee!

Spandoeken

Spandoeken

Een spandoek is een ideale manier om uw boodschap te laten zien. De spandoeken zijn goedkoop en gemakkelijk te wisselen. Er zijn verschillende soorten spandoeken, voor verschillende toepassingen. Ook de frames kunnen wij voor een scherpe prijs leveren.
Frames zijn er in vele soorten en maten, hieronder ziet u een selectie.
Een nieuw soort frame is het blindframe, zoals de naam al zegt is het frame hier niet te zien.

Wilt u meer informatie over spandoeken? Neem dan contact met ons op.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem nu contact op

© Just Inspired 2024. Powered by Donkeys & Co.