Logo Ontwerp

Met een mooi logo kunt u de uitstraling van uw bedrijf bepalen. Het gebruik van de juiste kleur, afbeelding en lettertype bepaalt hoe uw logo eruitziet. Just Inspired Media heeft veel ervaring met het maken van logo’s en daardoor kunnen wij uw logo exact maken zoals u het in uw hoofd heeft.

Onze manier van werken

  1. Het ontwerpen van een logo begint bij het kenbaar maken van uw wensen. Wij komen graag bij uw bedrijf langs om kennis te maken en de sfeer te proeven. In dit eerste gesprek luisteren wij naar de wensen die u heeft voor uw nieuwe logo en creëren wij een eerste beeld in ons hoofd.
  2. Na kennismaking met u en uw bedrijf maken wij 4 conceptlogo’s. Deze concepten bieden een aantal tastbare ideeën, waar wij uw feedback op vragen. Aan de hand van deze feedback zullen wij het logo verder uitwerken. Wij houden hierbij rekening met alle wensen die u vooraf kenbaar heeft gemaakt. Het eindresultaat is zo een logo dat bij uw bedrijf past en zorgt voor de uitstraling die u naar buiten wilt brengen.
  3. Na goedkeuring leveren wij het logo aan in verschillende bestanden zodat u deze kunt gebruiken voor uw drukwerk, autobelettering, buitenreclame, bedrijfskleding en website ontwikkeling.

Na het ontwerpen van het logo kunnen wij ook uw volledige huisstijl ontwerpen.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem nu contact op

© Just Inspired 2024. Powered by Donkeys & Co.