WORKWEAR

Just Inspired Bedrijfskleding is dé specialist op het gebied van bedrijfskleding voor alle vakbranches. Wij voorzien in medische, horeca, representatieve en industriële bedrijfskleding. Kwaliteit, service, snelle levertijden en een deskundig advies staan bij ons hoog in het vaandel. Wij denken graag mee in het creëren van een eigen en unieke uitstraling. De kleding die uw medewerkers dragen, is tenslotte het visitekaartje van uw bedrijf.

Ons assortiment

Wij hebben in de loop der jaren een schitterend assortiment samengesteld!
Door de vele mogelijkheden hebben wij voor iedereen een passend kledingstuk.

Bekijk onze collectie hier

De Voordelen van Bedrijfskleding bij Just Inspired

Wij leveren grote én kleine aantallen

Bij veel leveranciers is het niet mogelijk om kleine aantallen af te nemen. Heel onhandig natuurlijk, wanneer u een klein bedrijf hebt met een paar man personeel. Bij Just Inspired Media kunt u bedrijfskleding echter gewoon per stuk bestellen! Doordat wij onze eigen kledingdrukkerij hebben, is het niet nodig om grote aantallen te bestellen. Bij ons kunt u terecht voor vele soorten bedrijfskleding in kleine aantallen, zoals bedrukte t-shirts, truien, sweaters en jassen.

Snelle levering, door heel Nederland

Doordat wij onze eigen drukkerij hebben, is het voor ons mogelijk om op korte termijn te leveren. En dat doen wij door heel Nederland!

Voor alle vakbranches
Just Inspired Bedrijfskleding is dé specialist op het gebied van bedrijfskleding voor alle vakbranches. Wij voorzien in medische, horeca, representatieve en industriële bedrijfskleding.

Maar ook bijvoorbeeld schoolkleding of bakkerskleding.

De beste kwaliteit! Wij denken met u mee

Wij zien onze relatie als partner. Door goed te luisteren en constructief mee te denken, krijgen we het beste product. En we zijn een beetje eigenwijs en laten u daardoor heel bewust nadenken over wat u wilt. Zo komen we uiteindelijk samen uit op de beste oplossing voor uw vraag.

Bedrijfskleding: De investering waard!

Het belang van bedrijfskleding wordt vaak onderschat. Just Inspired zet de redenen op een rij waarom u moet investeren in bedrijfskleding:

 

7 redenen voor de aanschaf van bedrijfskleding

  1. Herkenbaarheid van uw bedrijf

Hoe kunt u het gevoel bij uw merk/bedrijf beter uitdragen dan met bedrijfskleding? Bedrijfskleding zorgt voor herkenbaarheid zodat mensen het bedrijf gaan associëren met een gevoel, kleur, woord of zin.

  1. Herkenbaarheid van het personeel

Uw personeel is het aanspreekpunt voor uw klanten. Het is dan ook belangrijk dat de klant uw personeel herkent en hiermee vertrouwd raakt. Goed geklede medewerkers zijn de beste “visitekaartjes” die u zich kunt wensen!

  1. Industriële eisen

Bepaalde bedrijfstakken richten zich op de klant, zoals warenhuizen, ziekenhuizen of restaurants. Deze bedrijfstakken vereisen een naamsbekendheid die het mogelijk maakt voor klanten om zich op hun gemak te voelen in hun omgeving. De kleding straalt een bepaald vertrouwen en kennis uit waardoor een gevoel van algeheel respect wordt gecreëerd.

  1. Wederzijdse groei

Door de invoering van bedrijfskleding raken uw waar medewerkers meer betrokken bij elkaar en het bedrijf als geheel. Het gevoel van trots dat wordt geleverd met het dragen van een uniform, zal medewerkers inspireren om te voldoen aan de normen en verwachtingen van het bedrijf.

  1. Een gevoel van verbondenheid

Als alle medewerkers bedrijfskleding dragen, deelt iedereen op de werkplek een gevoel van gemeenschappelijkheid en verbondenheid met het bedrijf. Als alle medewerkers eigen kleding dragen, zullen ze nooit het gevoel hebben helemaal verbonden te zijn met uw organisatie.

  1. Uniform als extraatje

In grote organisaties wordt het gezien als een eer om een stafuniform krijgen. Dit toont aan dat een medewerker het bedrijf of kantoor waardig is. Dit kan een motivatie zijn voor de werknemer en de rest van het team.

  1. Gevoel van gelijkheid

Iedereen binnen de organisatie wordt op hetzelfde niveau gebracht. Een uniform creëert een gevoel van verbondenheid. Dit heeft vaak een positieve uitwerking op het gebied van samenwerking.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem nu contact op

© Just Inspired 2024. Powered by Donkeys & Co.