Print

Eén van onze specialiteiten is het verzorgen van grootformaat prints op allerlei materialen. Van A3 posters tot fotowanden van 40×4 meter: Wij kunnen de prints leveren en eventueel monteren. In onze eigen productiehal vindt u de modernste apparatuur, aangestuurd door de beste software en bediend door personeel met de meeste expertise. Zo zijn wij vrijwel altijd in staat om een perfect product af te leveren. Wil u meer info over de materiaalkeuze of prijzen? Neem dan contact met ons op.

posters afdrukken

Posters

Reclame maken met een mooie poster kan heel doeltreffend zijn. Het is bovendien een relatief goedkope manier en u kunt het overal ophangen. Just Inspired helpt u graag met het promoten van uw evenement, dienst of bedrijf door uw posters te drukken in onze eigen drukkerij.

Lees meer >

Stickers

Stickers kunt u overal op plakken. Denk aan gereedschap, verpakkingen en zelfs hele gevels of vrachtwagens. Een handige en relatief goedkope manier dus, om uw merknaam te communiceren.

Lees meer >

vlaggen bedrukken

Vlaggen

Een vlag kan een mooie manier zijn om de uitstraling van uw bedrijf naar een hoger level te brengen. Een aantal vlaggenmasten met grote vlaggen geven uw bedrijf een professionele uitstraling.

Lees meer >

Fotobehang

Door middel van fotobehang kunt u uw interieur verfraaien met een persoonlijke touch. Doordat wij het fotobehang tot 5 meter naadloos kunnen printen, bent u verzekerd van een strak resultaat. De mogelijkheden zijn eindeloos: Wij kunnen elke afbeelding voor u printen!

Lees meer >

fotobehang-monteren
textieldoeken

Textieldoeken

Een relatief nieuwe manier van afbeeldingen weergeven is het gebruik van een textielframe met een peesdoek. Het aluminium frame is heel dun, dus nagenoeg niet zichtbaar. Er hoeft geen lijm gebruikt te worden, en het doek is makkelijk te wisselen. Bij Just Inspired kunt u terecht voor het ontwerp, productie en montage van de textieldoeken.

Lees meer >

Spandoeken

Een spandoek is een ideale manier om uw boodschap te laten zien. De spandoeken zijn goedkoop en gemakkelijk te wisselen. Er zijn verschillende soorten spandoeken, voor verschillende toepassingen. Ook de frames kunnen wij voor een scherpe prijs leveren.

Lees meer >

spandoek bedrukken
bouwborden prijzen

Reclameborden

Bij Just Inspired Reclame heeft u keuze uit een groot aanbod borden, of het nu gaat om reclameborden of bewegwijzering. Wij ontwerpen, produceren en monteren het bord zoals u dat wilt! Dit kan in ieder gewenst materiaal, oplage en afmeting.

Lees meer >

Roll-up Banners

Makkelijk en snel je bedrijfsnaam promoten doe je met een roll-up banner. Deze banners zijn verkrijgbaar in diverse formaten en in een budget, premium of deluxe variant. Nooit was het zo gemakkelijk je reclame met je mee te nemen! De roll-up banner wordt geleverd in een stevige cassette met luxe zwarte draagtas.

Lees meer >

roll-up banner

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem nu contact op

© Just Inspired 2019. Powered by Donkeys & Co.