Print

Eén van onze specialiteiten is het printen van een print op diverse reclame materialen. Van A3-posters tot fotobehang van 40×4 meter: wij kunnen de print leveren en eventueel monteren. Deze prints maken wij in onze eigen productiehal waar u de modernste apparatuur vindt, aangestuurd door de beste software en bediend door personeel met de beste expertise. Zo zijn wij vrijwel altijd in staat om een perfect product af te leveren. Wilt u meer info over de materiaalkeuze of prijzen? Neem dan contact met ons op.

posters afdrukken

Posters

Reclame maken met mooie posters kan heel doeltreffend zijn. Het is bovendien een relatief goedkope manier en u kunt het overal ophangen. Just Inspired helpt u graag met het promoten van uw evenement, dienst of bedrijf door uw poster te ontwerpen en/of te drukken in onze eigen drukkerij.

Lees meer >

Stickers

Stickers zijn overal op te plakken. Denk aan gereedschap, verpakkingen, elektronische eigendommen, ramen en zelfs hele gevels of vrachtwagens. Ideaal dus om van groot tot klein op een relatief goedkope manier uw merknaam te communiceren.

Lees meer >

stickers
vlaggen bedrukken

Vlag bedrukken

Een vlag bedrukken kan een mooie manier zijn om de uitstraling van uw bedrijf letterlijk en figuurlijk naar een hoger level te brengen. Een aantal vlaggenmasten met grote vlaggen geven uw bedrijf een professionele en statige uitstraling.

Lees meer >

Fotobehang

Door middel van fotobehang kunt u uw showroom, winkel of interieur verfraaien met een persoonlijke touch of mooie reclame boodschap/slogan. De mogelijkheden zijn eindeloos: wij kunnen elke afbeelding voor u printen!

Lees meer >

fotobehang-monteren
peesdoek

Peesdoek

Een relatief nieuwe manier van afbeeldingen weergeven is het gebruiken van een textielframe met een peesdoek. Het aluminium frame is heel dun, dus nagenoeg niet zichtbaar. Er hoeft geen lijm gebruikt te worden om het peesdoek te monteren en het doek is gemakkelijk te verwisselen voor een nieuw ontwerp. Bij Just Inspired kunt u terecht voor het ontwerp, productie en montage van de textieldoeken.

Lees meer >

Spandoek

Een spandoek bedrukken is een ideale manier om uw reclame boodschap te laten zien. Spandoeken zijn goedkoop en gemakkelijk te wisselen. Er zijn verschillende soorten spandoeken, voor verschillende toepassingen. Ook de frames kunnen wij voor een scherpe prijs leveren.

Lees meer >

spandoek bedrukken
bouwborden prijzen

Reclameborden

Bij Just Inspired Reclame heeft u keuze uit een groot aanbod borden, of het nu gaat om reclameborden of bewegwijzering. Wij ontwerpen, produceren en monteren het bord zoals u dat wilt! Dit kan in ieder gewenst materiaal, oplage en afmeting.

Lees meer >

Roll-up Banners

Makkelijk en snel uw bedrijfsnaam promoten doet u met een roll-up banner. Deze banners zijn verkrijgbaar in diverse formaten en in een budget, premium of deluxe variant. Nooit was het zo gemakkelijk reclame met u mee te nemen! De roll-up banner wordt geleverd in een stevige cassette met luxe zwarte draagtas.

Lees meer >

roll-up banner

Relatiegeschenken

Lees meer >

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem nu contact op

© Just Inspired 2024. Powered by Donkeys & Co.