Vlaggen Bedrukken

Een vlag bedrukken kan een mooie manier zijn om de uitstraling van uw bedrijf letterlijk en figuurlijk naar een hoger level te brengen. Een aantal vlaggenmasten met grote vlaggen geven uw bedrijf een professionele en statige uitstraling.

Beachvlag

Een beachvlag is een mooie blikvanger, die gemakkelijk in- en uit elkaar te halen is. Deze is een relatief goedkope oplossing om uw reclameboodschap kortstondig (bijvoorbeeld beurzen) of langdurig (bijvoorbeeld buiten bij uw winkelpand) te gebruiken. Beachvlaggen worden geleverd met draagtas en een standaard waarbij u de keuze heeft uit een grondpen of watertank.

Baniervlag

Dit is een vlag voor een vlaggenmast met banieruithouder. Het standaardformaat voor een baniervlag is 300cm bij 80 cm, maar uiteraard is elke maat mogelijk en kunnen wij zelfs stormvaste vlaggen leveren. Het ontwerp van je vlag wordt op materiaal gedrukt dat doorzichtig is, waardoor je je logo of reclameboodschap van 2 kanten kunt zien!

Kioskvlag

Dit is een stevige vlag voor aan de gevel van uw pand. Ideaal om uw zichtbaarheid te verhogen dus! Een kioskvlag geeft herkenbaarheid voor langskomend verkeer en voorbijgangers.

Bootvlaggen

Waarschijnlijk denk je niet in eerste instantie aan een bootvlag als we praten over vlaggen bedrukken. Boten varen vaak met de Nederlandse vlag, maar je kunt er ook over nadenken om jouw watersportvereniging of bedrijf kenbaar te maken op het water. Deze worden op stormvast materiaal gedrukt, zodat ze in weer en wind te gebruiken zijn.

Vlaggen op maat

Heeft u iets anders in uw hoofd? Wij kunnen elke maat vlag, met elke gewenste afwerking en elk gewenst ontwerp leveren. Neem dus zeker contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem nu contact op

© Just Inspired 2024. Powered by Donkeys & Co.