Binnenreclame

Voor uitstraling, informatie en herkenbaarheid. Of het nu gaat om aankleding van uw kantoorpand, meer privacy in de vergaderruimtes of gewoon een vette print op de wand. Bij Just Inspired kunt u terecht voor binnenreclame, van ontwerp tot montage.

oneway folie Just Inspired

Glasfolie

Vaak wordt glasfolie gezien als een simpele oplossing om inkijk tegen te gaan. Maar glasfolies kunnen naast rust en privacy ook herkenbaarheid geven aan uw bedrijf. Just Inspired kan uw ruiten veranderen in een gepersonaliseerde eyecatcher in kantoor!

Glas etch folie: Dit is de bekendste glasfolie die wordt gebruikt. Het is een matte folie met een zandstraaleffect. Hier kunnen wij vele vormen van snijden, zoals een logo of slogan.

Ook is het mogelijk om deze folie te printen. Zo kunnen fullcolour afbeeldingen worden gemaakt en behoudt u daglicht in de ruimte.

Oneway vision folie: Door deze folie kunt u wel naar buiten kijken, maar aan de buitenkant ziet men een print. Een ideale folie dus om meer privacy in uw kantoorruimtes te creëren. Ook wordt dit vaak gebruikt bij achterruiten van auto’s.

fotowand Just Inspired

Fotowand

Een grote saaie wand kan doormiddel van een foto vaak mooi aangekleed worden. Naadloos fotobehang is een veel gebruikte oplossing. Wel dient de wand hiervoor glad en strak te zijn. Zitten er veel oneffenheden zoals deuren en kozijnen in de wand, dan is bestickeren een goed alternatief. Door gebruik te maken van stickerfolie kunnen we alles voorzien van dezelfde print. Wilt u de afbeelding regelmatig wisselen? Op zoek naar Custom fotobehang met uw eigen ontwerp? Ook dat kunnen wij voor u verzorgen.

Muurstickers

Een kantoor of ander bedrijfspand is doormiddel van een muursticker goed te personaliseren. Een muursticker geeft een gepersonaliseerd uiterlijk aan een ruimte en zorgt voor herkenning. Ook is het een oplossing om een saaie witte wand te veranderen in een eyecatcher voor uw pand.

muurstickers Just Inspired
3d letters Just Inspired

3D Letters

Voor een extra luxe uitstraling kunt u kiezen voor driedimensionale letters. Ideaal voor logo’s of namen op de muur! Er zijn verschillende manieren om dit te bewerkstelligen.

Piepschuim letters – Helemaal van deze tijd! Letters tot wel 20 mm dik, direct op de muur gemonteerd. Door 2 of meer lagen piepschuim te gebruiken, kan er diepte in het ontwerp weergegeven worden. Nadeel is wel dat piepschuim erg kwetsbaar is. Het is dus niet aan te raden op plaatsen die gevoelig zijn voor schade of vandalisme.

Plexiglas logo’s – Plexiglas kunnen wij op afstand van de wand monteren. Het is net of de letters voor de wand zweven. Door gebruik te maken van mooi glanzend plexiglas bent u verzekerd van een luxe eyecatcher op uw wand of gevel.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem nu contact op

© Just Inspired 2024. Powered by Donkeys & Co.