Buitenreclame voor eetcafé ’t Kruytvat in Vinkeveen!

Bij Eetcafé ’t Kruytvat in Vinkeveen mochten wij de buitenreclame verzorgen. Eén van de belangrijkste dingen was dat de karakteristieke eigenschappen van het pand bewaard bleven. Daarom hebben we gekozen voor contour gefreesde RVS-letters op de voorgevel! Deze RVS-letters hebben een mooi contrast met de donkergrijze gevel. We hebben expres de letters op afstand van de muur gemonteerd, zodat de gevelreclame een mooie diepte heeft.

Aan de wegkant, waar de gasten kunnen parkeren, hebben wij een contour gefreesd logo gemonteerd. We hebben het reclamebord extra hoog opgehangen, zodat eventueel geparkeerde auto’s het beeld niet verstoren. Omdat het een eetcafé is, was het extra belangrijk dat dit bord bestand was tegen vandalisme. Bij deze gevelreclame is daarom gebruik gemaakt van stevig materiaal en gemonteerd op een solide manier!

Al jouw wensen kunnen we verzorgen. We doen autobelettering en customs, zoals een chrome delete, maar ook buiten– en binnenreclame. Verder doen we ook veel met print! Denk aan vlaggen, stickers, spandoeken, reclameborden en nog veel meer. Jij bedenkt het, wij doen het! Ook ben je voor workwear en creatie van jouw logo of huisstijl aan het juiste adres. Neem contact met ons op of check de website voor meer informatie!

 

Vind op onze socials meer van onze werken!

 

Afbeeldingsresultaat voor facehook pngAfbeeldingsresultaat voor instagram pngAfbeeldingsresultaat voor linkedin png

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem nu contact op

© Just Inspired 2024. Powered by Donkeys & Co.