Warmtewerend folie voor defensie

Defensie had het probleem dat door de zon op de kunststoframen de temperaturen binnen erg hoog opliepen. Wij kwamen met de oplossing om warmtewerend folie te plakken.

Door het warmtewerende folie wordt maar liefst 80% van de warmte gereflecteerd! Voor deze kunststof ramen hebben wij speciaal folie gebruikt die geschikt is voor een kunststof ondergrond. Deze folie is dan ook niet geschikt voor glas!

Bij deze klus hebben wij een hoogwerker gebruikt om overal goed bij te kunnen. Na de montage van het folie hebben wij de randen goed geseald, zodat de folie goed blijft zitten voor het beste resultaat.

Al jouw wensen kunnen we verzorgen. We doen autobelettering en customs, zoals een chrome delete, maar ook buiten– en binnenreclame. Verder doen we ook veel met print! Denk aan vlaggen, stickers, spandoeken, reclameborden en nog veel meer. Jij bedenkt het, wij doen het! Ook ben je voor workwear en creatie van jouw logo of huisstijl aan het juiste adres. Neem contact met ons op of check de website voor meer informatie!

 

Vind op onze socials meer van onze werken!

 

Afbeeldingsresultaat voor facehook pngAfbeeldingsresultaat voor instagram pngAfbeeldingsresultaat voor linkedin png

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem nu contact op

© Just Inspired 2024. Powered by Donkeys & Co.