Chrome delete: wat en waarom?

Misschien heb je de term wel eens voorbij horen komen: chrome delete! Chrome delete, ook wel bekend als ontchromen, betekent het chrome van je auto ‘verwijderen’. Het houdt in dat de details, denk aan bijvoorbeeld de raamlijsten of de dakdragers van je auto, gewrapt worden in een andere kleur. Dit zorgt voor een totaal andere uitstraling van je auto, afhankelijk van de kleur die je kiest!

Een chrome delete is een kleine verandering, wat een groot effect kan hebben. Je kan een chrome delete toepassen op verschillende voertuigen. Het meest voorkomend is op een auto, maar je motor of boot kan ook ontchroomd worden! Je kan zelf kiezen wat voor uitstraling je wil creëren door de wrap waar jij voor kiest. Just Inspired levert meer dan 500 foliekleuren in hoogglans, matte en een satijnen afwerking.

Wat laat je ontchromen?

Bij ons kan alles wat je wil ontchroomd worden. Hier vind je een paar ideeën voor een chrome delete:

  • Dakdragers,
  • Raamlijsten,
  • Grill,
  • Diffusers,
  • Spiegels,
  • Handgrepen

Maar ook bijvoorbeeld je uitlaatsierstukken of het embleem kan gewrapt worden. Bij het embleem ligt het wel aan het merk: soms is het mooier om te laten spuiten, of een nieuwe in de gewenste kleur te bestellen. Bij ons kan het allebei. 

Wij krijgen vaak de vraag of wij ook de spiegels bij een Tesla kunnen wrappen door de spiegelarmen. Wij hebben ruime ervaring met Tesla’s, dus dit kunnen wij zeker verzorgen!

De voordelen van chrome delete

Bij veel nieuwe auto’s is het mogelijk om bij de dealer te kiezen voor een set zwarte details. Niet alleen is het goedkoper om te laten wrappen, maar ook hebben we een bredere keuze dan bij de dealer. Je kan zelf bepalen welke afwerking en welke kleur, en ook in welke mate. Een voordeel van wrappen is ook nog dat het chrome wordt beschermd van eventuele beschadigingen en verkleuringen. En ja: je kan met een chrome delete door de wasstraat!

Blacked-out package

Vanaf heden bieden wij ook een blacked out package aan. Een alles in één! Wij ontchromen dan je volledige auto voor één prijs. Dit verschilt per model en per auto, dus twijfel niet om contact met ons op te nemen als je een vraag hebt. We denken graag met je mee en geven je graag advies!

Heb je nog andere wensen? We verzorgen workwear, autobelettering, binnen- en buitenreclame en nog veel meer. Neem contact met ons op of check de website!

 

Vind op onze socials meer van onze werken!

Afbeeldingsresultaat voor facehook pngAfbeeldingsresultaat voor instagram pngAfbeeldingsresultaat voor linkedin png

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem nu contact op

© Just Inspired 2024. Powered by Donkeys & Co.