Gepersonaliseerde bedrijfskleding zorgt voor saamhorigheid!

Een goede manier om klanten aan te trekken en jouw bedrijf te laten groeien is promotiemateriaal! Eén van de vele dingen dat hieronder valt, is gepersonaliseerde bedrijfskleding voor alle werknemers. Dit is een geweldige manier om meer publiciteit, zichtbaarheid en herkenning te krijgen van het bedrijfslogo. Door jouw personeel te laten werken in gepersonaliseerde bedrijfskleding zullen klanten je logo sneller onthouden.

Waarom gepersonaliseerde bedrijfskleding?

Naast dat bedrijfskleding als promotiemateriaal dient, heeft het dragen van gepersonaliseerde bedrijfskleding nog meer voordelen.

7 voordelen van gepersonaliseerde bedrijfskleding!

 1. Herkenbaarheid van uw bedrijf
  Hoe kan je het gevoel van je klanten wanneer zij aan jouw merk of bedrijf denken beter uitdragen dan met bedrijfskleding? Bedrijfskleding zorgt voor een onbewuste herkenbaarheid, met als gevolg dat niet alleen jouw klanten, maar ook voorbijgangers, het bedrijf gaan associëren met een gevoel, kleur, woord of zin.
 2.  Herkenbaarheid van het personeel
  Je personeel is het aanspreekpunt voor jouw klanten. Het is dan ook belangrijk dat de klant jouw personeel herkent en hiermee vertrouwd raakt. Goed geklede medewerkers zijn de beste “visitekaartjes” die je je kan wensen!
 3.  Industriële eisen
  Bepaalde bedrijfstakken richten zich op de klant, zoals warenhuizen, ziekenhuizen of restaurants. Deze bedrijfstakken vereisen een naamsbekendheid die het mogelijk maakt voor klanten om zich op hun gemak te voelen in hun omgeving. De kleding straalt een bepaald vertrouwen en kennis uit waardoor een gevoel van algeheel respect wordt gecreëerd.
 4. Wederzijdse groei
  Door de invoering van bedrijfskleding raken je medewerkers meer betrokken naar elkaar en het bedrijf als geheel. Het gevoel van trots dat wordt geleverd met het dragen van een uniform, zal medewerkers inspireren om te voldoen aan de normen en verwachtingen van het bedrijf.
 5. Een gevoel van verbondenheid
  Als alle medewerkers bedrijfskleding dragen, deelt iedereen op de werkplek een gevoel van gemeenschappelijkheid en verbondenheid met het bedrijf. Als alle medewerkers eigen kleding dragen, zullen ze nooit het gevoel hebben helemaal verbonden te zijn met je organisatie.
 6.  Uniform als extraatje
  In grote organisaties wordt het gezien als een eer om een stafuniform krijgen. Dit toont aan dat een medewerker het bedrijf of kantoor waardig is. Dit kan een motivatie zijn voor de werknemer en de rest van het team.
 7. Gevoel van gelijkheid
  Iedereen binnen de organisatie wordt op hetzelfde niveau gebracht. Een uniform creëert een gevoel van verbondenheid. Dit heeft vaak een positieve uitwerking op het gebied van samenwerking.

Dit is een perfect moment om je werknemers te voorzien van nieuwe bedrijfskleding! Just Inspired reclame kan dit voor jou verzorgen van kledingadvies tot drukwerk.

Wij kunnen u ook helpen met uw logo of huisstijl. Bent u op zoek naar wat groters dan alleen relatiegeschenken? Neem een kijkje bij onze andere expertises, wij helpen u graag! Mocht u niet vinden waar u naar op zoek bent, stuur ons even een mailtje en dan denken wij met u mee over de mogelijkheden.

                               

Waarom Just Inspired Reclame inschakelen voor uw bedrijfskleding?

Wij leveren grote én kleine aantallen
Bij veel leveranciers is het niet mogelijk om kleine aantallen af te nemen. Erg onhandig natuurlijk, wanneer u een klein bedrijf hebt met een paar man personeel. Bij Just Inspired Media kunt u uw gepersonaliseerde bedrijfskleding echter gewoon per stuk bestellen! Doordat wij onze eigen kledingdrukkerij hebben, is het niet nodig om grote aantallen te bestellen. Bij ons kunt u terecht voor vele soorten bedrijfskleding in kleine aantallen, zoals bedrukte t-shirts, truien, sweaters en jassen.

Snelle levering, door heel Nederland
Doordat wij onze eigen drukkerij hebben, is het voor ons mogelijk om op korte termijn te leveren. En dat doen wij door heel Nederland!

Voor alle vakbranches
Just Inspired Bedrijfskleding is dé specialist op het gebied van bedrijfskleding voor alle vakbranches. Wij voorzien in medische, horeca, representatieve en industriële bedrijfskleding, maar ook bijvoorbeeld schoolkleding of bakkerskleding. Voor ons is niks te gek!

De beste kwaliteit! Wij denken met u mee
Wij zien onze relatie als partner. Door goed te luisteren en constructief mee te denken, krijgen we het beste product. We zijn een beetje eigenwijs en laten u daardoor heel bewust nadenken over wat u wilt. Zo komen we uiteindelijk samen uit op de beste oplossing voor uw vraag.

Heb je nog andere wensen? We verzorgen workwear, autobelettering, binnen- en buitenreclame en nog veel meer. Neem contact met ons op of check de website!

 

Vind op onze socials meer van onze werken!

Afbeeldingsresultaat voor facehook pngAfbeeldingsresultaat voor instagram pngAfbeeldingsresultaat voor linkedin png

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem nu contact op

© Just Inspired 2024. Powered by Donkeys & Co.