Grafisch ontwerp en beheer van de huisstijl

En nu?

YES! Je hebt een naam bedacht voor je onderneming, een bedrijfsplan opgesteld, je ingeschreven bij de KvK en al wat potentiële klanten benaderd. Maar dan.. Hoe gaan mensen jou als bedrijf herkennen? Hoe ga jij je als bedrijf profileren? Kortom, wat is jouw visuele identiteit als bedrijf?

Het zou ook kunnen dat jouw logo na een aantal jaren niet meer uitstraalt wat je wil uitstralen. Tijd voor een upgrade naar de business-klasse dus! Samen gaan wij jouw visie op het bedrijf opnieuw uitpluizen en net zo lang vormgeven tot we de nieuwe juiste visuele formule hebben gevonden.

Het doel is natuurlijk dat klanten zich met jouw organisatie gaan verbinden. Een essentieel onderdeel is dus een opvallend, inspirerend en overtuigend logo waarmee bij klanten herkenning en vertrouwen worden opgewekt. Belangrijk dus dat jouw logo uitstraalt waar jij als bedrijf voor staat. Deze kernwaarden worden allemaal gebundeld en visueel gemaakt in een huisstijl handboek.

In een huisstijl handboek komen de kernwaarden van jouw bedrijf tot uiting. Deze worden vertaald naar onder andere kleurgebruik, typografie en beeldmerk. Zo kan er nooit verwarring ontstaan over hoe het logo gebruikt moet worden of welke kleur blauw bijvoorbeeld gebruikt mag worden.

belettering Just Inspired

Wat zijn de voordelen van een huisstijl handboek?

Grotere bedrijven hebben vaak te maken met meerdere afdelingen. Een huisstijl handboek met een beschrijving en visuele uiting van jouw kernwaarden is een ideale manier om op alle afdelingen de neuzen dezelfde kant op te laten steken. Voor eventuele nieuwe werknemers is bij het lezen hiervan de visie van jouw bedrijf direct duidelijk.

Als ZZP’er sta je er vaak alleen voor in het maken van keuzes voor je onderneming. En dat is niet altijd even makkelijk, omdat je niet even kunt sparren met je collega. Dan kan het lastig zijn om te denken in dezelfde lijn die je bij de start van je onderneming hebt uitgerold. Een blik in jouw huisstijl handboek kan je helpen weer terug te gaan naar de basis van jouw bedrijf en voorkomt dat je gaat slingeren.

Niet alleen intern, maar ook naar de buitenwereld toe is het belangrijk eenzelfde boodschap tot uiting te brengen. Zo creëer je dat klanten zich met jouw bedrijf gaan verbinden. Jouw bedrijf staat als een huis!

Bij ons zit je goed!

Wij, bij Just !nspired Reclame, hebben al heel wat jaartjes ervaring met het helpen creëren van vette ontwerpen, verrassende strategieën en het maken van opvallende reclame. Doordat wij zowel ontwerp als productie allemaal in eigen huis uitvoeren kunnen wij direct snel schakelen bij het opzetten van jouw bedrijf. Dat scheelt jou weer leuren bij je ontwerpbureau om de juiste bestanden die je nodig hebt voor de drukker. Wij schakelen direct voor jou!

Auto Bestickering Just Inspired

Heb je nog andere wensen? We verzorgen workwear, autobelettering, binnen- en buitenreclame en nog veel meer. Neem contact met ons op of check de website!

 

Vind op onze socials meer van onze werken!

 

Afbeeldingsresultaat voor facehook pngAfbeeldingsresultaat voor instagram pngAfbeeldingsresultaat voor linkedin png

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem nu contact op

© Just Inspired 2024. Powered by Donkeys & Co.