Interieurfolie is de oplossing voor jou!

Stel je voor: je keuken is aan vervanging toe. Het aanrechtblad is een beetje oubollig en de keukenkastjes zijn verouderd. Een nieuwe keuken stel je inmiddels al drie jaar uit, omdat het geen prioriteit is en de kosten van een geheel nieuwe keuken erg hoog oplopen. Je wil het graag – maar ja, dat komt nog wel een keer. Daar hebben wij de oplossing voor: interieurfolie!

Interieurfolie is de perfecte uitkomst voor álles

We wrappen het op keukens, deuren, balies, plantenbakken en nog veel meer. Alles wat je je kan bedenken wat een glad oppervlak heeft kunnen wij beplakken. Het is brandwerend en bestand tegen vocht. Erg duurzame kwaliteit dus!

Vooral voor openbare plekken is het ideaal. Het is snel gebeurd, en zeker sneller dan verven. Je hoeft niet te wachten tot het droog is en je hoeft al helemaal niet het proces twee keer uit te voeren – als het folie gewrapt is, dan blijft het zitten. Je hebt geen stank en geen rommel! Je bedrijf of andere openbare plek kan dus gewoon openblijven zonder dat iemand er last van heeft. Ideaal voor bijvoorbeeld een bejaardentehuis of op je kantoor.

Ook hebben wij honderden mogelijkheden qua design. Alle kleuren en alle texturen. Of je wat meer van minimalistisch houdt, of toch juist gaat voor een luxe marmeren uitstraling, niks is te gek voor ons. Wij denken graag met je mee. Neem contact met ons op voor meer informatie!

Bent je op zoek naar wat anders dan interieurfolie? Neem een kijkje bij onze andere expertises, wij helpen je graag! Mocht u niet vinden waar je naar op zoek bent, stuur ons even een mailtje en dan denken wij met je mee over de mogelijkheden.

Waarom Just Inspired Reclame inschakelen voor uw interieurfolie?

De beste kwaliteit! Wij denken met u mee
Wij zien onze relatie als partner. Door goed te luisteren en constructief mee te denken, krijgen we het beste product. We zijn een beetje eigenwijs en laten u daardoor heel bewust nadenken over wat u wilt. Zo komen we uiteindelijk samen uit op de beste oplossing voor uw vraag.

 

Heb je nog andere wensen? We verzorgen workwear, autobelettering, binnen- en buitenreclame en nog veel meer. Neem contact met ons op of check de website!

 

Vind op onze socials meer van onze werken!

Afbeeldingsresultaat voor facehook pngAfbeeldingsresultaat voor instagram pngAfbeeldingsresultaat voor linkedin png

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem nu contact op

© Just Inspired 2024. Powered by Donkeys & Co.