Jouw autoramen laten blinderen

Ramen tinten, ook wel ramen blinderen genoemd, is de afgelopen paar jaar enorm populair. Dit is niet gek: ramen tinten zorgt voor een exclusieve uitstraling! Het kan je auto er moderner uit laten zien, maar ook chiquer en/of stoerder. Daarom is je ramen laten blinderen altijd een goed idee!

Wetgeving

Om als eerst maar even aan te kaarten, je kan je ramen niet zomaar (laten) blinderen! Er is hier in Nederland en speciale wetgeving voor. De voorruit en voorportieren moeten minimaal 55% licht doorlaten. Een goede aanbieder is hiervan op de hoogte.

Soorten tinten

Er zijn verschillende soorten tinten. Als eerst de meest donkere: 5%. Door het gebruik van deze folie, is er geen inkijk. Ideaal voor bijvoorbeeld bedrijfsauto’s. 

De volgende is 20%. Deze wordt het meest gebruikt voor personenauto’s waar je ook niet doorheen mag kijken. 

Vervolgens krijg je 35%. Deze is lichtgetint, hier kan je namelijk wel doorheen kijken met daglicht. 

De 50% heeft enkel een donkere twist. Hier kan je makkelijk doorheen kijken en zie je alleen een donkere gloed over de ruit. Deze folie is wel UV- en zonwerend, net als de rest van de folies!

Welke folie het best bij jouw auto past, kan je altijd met ons overleggen. Je autoramen tinten kan bij alle auto’s en in welke mate je het wil is geheel aan jou en wat jij mooi vindt. Door onze jaren ervaring weten we wat wel en niet mooi gaat staan. We geven je graag advies!

Al jouw wensen kunnen we verzorgen. We doen autobelettering en customs, zoals een chrome delete, maar ook buiten– en binnenreclame. Verder doen we ook veel met print! Denk aan vlaggen, stickers, spandoeken, reclameborden en nog veel meer. Jij bedenkt het, wij doen het! Ook ben je voor workwear en creatie van jouw logo of huisstijl aan het juiste adres. Neem contact met ons op of check de website voor meer informatie!

 

Vind op onze socials meer van onze werken!

Afbeeldingsresultaat voor facehook pngAfbeeldingsresultaat voor instagram pngAfbeeldingsresultaat voor linkedin png

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem nu contact op

© Just Inspired 2024. Powered by Donkeys & Co.