Jouw bouwhekdoek op maat

Bouwhekken zijn natuurlijk bedoeld om de bouwplaats voor onbevoegden af te zetten. Misschien gebruik je het ook om je gereedschap en materialen te beschermen, of om geluidsoverlast tegen te gaan. Maar waarom zou je het hierbij laten? Met onze bouwhekdoeken op maat, lukt het je om de bouwplaats af te schermen en op hetzelfde moment netjes te laten ogen. Ook kan het helpen om jouw bedrijf te promoten! Veel weersomstandigheden? Zelfs een stevige wind kunnen onze winddoorlatende bouwhekdoeken doorstaan.

Voor alle doeleinden kunnen wij een oplossing verzinnen. Een bouwhekdoek is een enorme hulp om bij drukke plekken de puin te verbergen en op hetzelfde moment reclame te maken of voorbijgangers nieuwsgierig te maken. Je kunt jouw logo op het doek laten plaatsen, maar ook foto’s zijn mogelijk. Wij maken alles naar wens.

Materialen

Wij maken gebruik van de materialen frontlit, ook wel PVC genoemd. Dit is een dik materiaal, deze is niet luchtdoorlatend. Daarnaast kun je ook kiezen voor een blockout spandoek. De naam blockout zegt eigenlijk al wat dit doek inhoudt: je kunt er niet doorheen kijken. Dit is vooral handig voor dubbelzijdige bedrukkingen.

Ook begrijpen wij door onze jaren ervaring als geen ander dat er op een bouwplaats vaak een flinke wind kan staan. Hiervoor maken wij gebruik van mesh. Mesh heeft minuscule gaatjes in het doek, waardoor deze winddoorlatend is en installaties dus minder grote kans hebben om om te waaien. Ook blijft de boodschap zo op zijn plek!

Jouw bouwhekdoek op maat? Wij leveren bouwhekdoeken op maat in full colour! Of het doek dient als afscherming of communicatiemiddel, wij kunnen het regelen. Neem contact met ons op en dan bespreken we jouw wensen!

Heb je nog andere wensen? We verzorgen workwear, autobelettering, binnen- en buitenreclame en nog veel meer. Neem contact met ons op of check de website!

 

Vind op onze socials meer van onze werken!

Afbeeldingsresultaat voor facehook pngAfbeeldingsresultaat voor instagram pngAfbeeldingsresultaat voor linkedin png

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem nu contact op

© Just Inspired 2024. Powered by Donkeys & Co.