Kozijnen: wrappen of schilderen?

Je kozijnen in een ander kleurtje omtoveren kan zorgen voor een totaal nieuwe uitstraling. Ideaal als je even toe bent aan iets nieuws, of als je het matchend wil hebben met de stijl van de binnenkant van je huis. Toch stel je het nog even uit, want verven is weer zo’n gedoe. Het moet lang drogen, de verf stinkt en waarschijnlijk moet je nog schuren ook. Heb je dan wel eens gedacht aan je kozijnen laten wrappen, ofwel plakken?

Snel, zonder overlast

Er zitten meerdere voordelen aan je kozijnen te laten wrappen. Als eerst is je kozijnen laten wrappen veel sneller klaar dan je kozijnen (laten) verven. Het neemt ook minder tijd in beslag dan vervangen of spuiten. Na het wrappen heb je geen last meer van natte verf of rommel. De folie heeft namelijk geen droogtijd en is bijna geurloos. Zo ervaar je dus geen overlast!

Duurzaam en onderhoudsvriendelijk

Met de folie kan je verschillende ondergronden plakken. Denk aan staal, hout, aluminium en zelfs kunststof is mogelijk! De folie kan dus op ondergronden worden aangebracht waar zelfs verf geen optie is. Dat is goed voor het milieu en je portemonnee. Ook zijn de folies goed bestand tegen hitte én vrieskou!

Ook zijn kozijnen wrappen veel goedkoper ten opzichte van geheel nieuwe kozijnen aanschaffen, met hetzelfde effect. Kozijnen wrappen zorgt voor een totaal nieuwe uitstraling!

Al jouw wensen kunnen we verzorgen. We doen autobelettering en customs, zoals een chrome delete, maar ook buiten– en binnenreclame. Verder doen we ook veel met print! Denk aan vlaggen, stickers, spandoeken, reclameborden en nog veel meer. Jij bedenkt het, wij doen het! Ook ben je voor workwear en creatie van jouw logo of huisstijl aan het juiste adres. Neem contact met ons op of check de website voor meer informatie!

Vind op onze socials meer van onze werken!

Afbeeldingsresultaat voor facehook pngAfbeeldingsresultaat voor instagram pngAfbeeldingsresultaat voor linkedin png

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem nu contact op

© Just Inspired 2024. Powered by Donkeys & Co.