Een spandoek is de ideale reclameboodschap

Een spandoek bedrukken is een ideale manier om jouw reclameboodschap te laten zien. Spandoeken zijn goedkoop en door de bevestiging met ingeslagen metalen ringen en bijhorende elastieken gemakkelijk te wisselen! Wel zo makkelijk als je bijvoorbeeld gebruik wil maken van een seizoensgebonden boodschap of wisselende promotieactie. Ook is een spandoek leuk als decoratie voor een verjaardag. Je kan leuke spreuken op het spandoek laten bedrukken om uit te pakken bij de verjaardag van je familielid die 50 jaar wordt, maar natuurlijk ook voor andere gelegenheden!

Voor iedereen een spandoek!

Er zijn verschillende soorten spandoeken in verschillende soorten materialen, voor verschillende toepassingen. Denk hierbij aan bijvoorbeeld bouwhekdoeken of dranghekdoeken. De bekendste en meest gebruikte materiaalsoort voor een het maken van een spandoek is frontlit, ook wel PVC genoemd. Dit is een dik materiaal, niet luchtdoorlatend.
Daarnaast kun je ook kiezen voor een blockout spandoek. De naam blockout zegt eigenlijk al wat dit doek inhoudt, je kunt er niet doorheen kijken. Dit is vooral handig voor dubbelzijdige bedrukkingen. Voor doeken die op grote hoogte hangen, steigers of bouwhekdoeken wordt vaak mesh gebruikt. Dit materiaal heeft minuscule gaatjes in het doek, waardoor deze winddoorlatend is en installaties dus minder grote kans hebben om om te waaien.

Spandoek in een frame

Heb je nog geen geschikt frame om het doek in te bevestigen? Ook de frames kunnen wij voor een scherpe prijs leveren. Frames zijn er in vele soorten en maten. Zo kunnen ze zelfs in elke gewenste kleur gepoedercoat worden. Ben je geen fan van een aluminium buizenframe? Dan kan jeeen gebruik maken van een blindframe, hier is het frame niet te zien!

 

Spandoek

Heb je nog andere wensen? We verzorgen workwear, autobelettering, binnen- en buitenreclame en nog veel meer. Neem contact met ons op of check de website!

 

Vind op onze socials meer van onze werken!Afbeeldingsresultaat voor facehook pngAfbeeldingsresultaat voor instagram pngAfbeeldingsresultaat voor linkedin png

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem nu contact op

© Just Inspired 2024. Powered by Donkeys & Co.